Ενημέρωση για την εγγραφή μαθητή στο ΠΣΔ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σας να βρεθεί ένας κοινός δίαυλος επικοινωνίας με το σχολείο, αυτό που το Υπουργείο ονομάζει εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι από εσάς που προσπάθησαν να κάνουν εγγραφή του παιδιού τους στο ΠΣΔ, αντιμετώπισαν πρόβλημα. Δυστυχώς αυτό έχει να κάνει με την αστάθεια του sch.gr, λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας που δέχεται αυτές τις ημέρες και μόνο οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας μπορούν να το διαχειριστούν.

Εκείνο που θέλω να γνωρίζετε είναι ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προσπαθούν να κρατήσουν επαφή με τους μαθητές τους, με τα μέσα που διαθέτουν κι εργάζονται για την κατανόηση των νέων εργαλείων που το Υπουργείο έχει διαθέσει για αυτόν τον σκοπό.

Θα δείξουμε όλοι κατανόηση και υπομονή για όσο διάστημα χρειάζεται να λειτουργήσει αυτό το νέο εγχείρημα, το οποίο αφορά πανελλαδικά όλα τα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας.

Εσείς, ως γονείς, ακολουθήστε τις οδηγίες των δασκάλων των παιδιών σας. Το υλικό που τους αποστέλλουν θα εμπλουτίζεται συνεχώς και θα τα κρατά σε μια επαφή με το σχολείο που τους δυσκολεύει τη ζωή γιατί έχει κόπο, αλλά για κάθε παιδί αποτελεί μια σταθερά και τώρα ειδικά την έχει μεγάλη ανάγκη.

Θα είμαστε σε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Κρητικού Αλεξάνδρα