Λήξη σχολικού έτους 2019-2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Αυτή η κάπως διαφορετική φετινή σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Από την 1η Ιουνίου οι περισσότεροι μαθητές μας ξαναγύρισαν στο σχολείο, εκπαιδεύτηκαν από τους δασκάλους τους στα νέα δεδομένα και προσαρμόστηκαν σε αυτά. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή  26 Ιουνίου το σχολείο τελειώνει.

Εμείς, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο κοινός μας στόχος, που ήταν η στήριξη των παιδιών και η συντήρηση της επαφής τους με τη μαθησιακή διαδικασία επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα στη λήξη, ζητάμε για ακόμη μια φορά τη συνεργασία σας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την προσπάθειά μας και να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου οι μαθητές θα παραλάβουν σε κλειστό φάκελο τα  έντυπα αποφοίτησής τους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά:

  • 8.15 θα προσέλθουν στο σχολείο οι μαθητές που χρησιμοποιούν το πούλμαν, θα παραλάβουν τον φάκελο, θα αποχαιρετήσουν τον/τη δάσκαλο/α τους και θα αποχωρήσουν με το πούλμαν στις 8.45 περίπου.

Στη συνέχεια θα προσέλθουν στο σχολείο οι υπόλοιποι μαθητές, ενώ οι γονείς που τους συνοδεύουν θα περιμένουν στο γήπεδο:

  • 9.00 – 9.30 το πρώτο υπο-τμήμα κάθε τάξης.
  • 9.30 – 10.00 το δεύτερο υπο-τμήμα κάθε τάξης.

Σημείωση: Ο/η υπεύθυνος εκπαιδευτικός κάθε τμήματος θα υπενθυμίσει στους μαθητές του το υπο-τμήμα στο οποίο ανήκουν.

  • Τέλος, από τις 10.00 έως τις 11.00 θα προσέλθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τον φάκελο με τα έντυπα οι γονείς των παιδιών που παρέμειναν στο σπίτι τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ακόμη και την τελευταία ημέρα στο σχολείο μπαίνουν μόνο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα «δύσκολα» τα έχουμε αφήσει πίσω μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ τον Σεπτέμβρη!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων