ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ : VOUCHER 200

Aγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας προωθούμε το μήνυμα της κας Eleni Mylona (Project Management).

Περιέχει κάποιες βασικές πληροφορίες, αναφορικά με το «Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας»  του Υπουργείου Παιδείας.

Μέσω του προγράμματος αυτού, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher που δίνεται στις οικογένειες που το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δικαιούχοι είναι οι μαθητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Η Active Computer Systems Α.Ε. έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν οι δικαιούχοι να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Online καταστήματος μας www.e-active.gr χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή αν επιλέξουν προϊόντα που αντιστοιχούν στην αξία του voucher ή καταβάλλοντας την διαφορά αν επιλέξουν προϊόντα μεγαλύτερης αξίας (άνω των 200€).

Όπως έχετε διαπιστώσει από την μέχρι τώρα συνεργασία μας μέσω των συμβάσεων προμηθειών από το Υπουργείο Παιδείας που έχουμε υλοποιήσει στα σχολεία σας, η Active εγγυάται  για την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών υποστήριξης.

Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και τηλεφωνικά τους δικαιούχους στο 210 65 77 980, ώστε να επιλέξουν το σωστό προϊόν για την ανάγκη του κάθε μαθητή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Voucher ΠΡΟΪΟΝΤΑ VOUCHER – ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ VOUCHER – ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ